Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  

Oblíbené kalhotky

 


Aktualizováno:

Styl

Dámské spodní kalhotky se na našem trhu prodávají v klasickém provedení či jako brazilky, panty, šortky vyšší nebo bokové kalhotky. Jedná se o pohodlné dámské kalhotky na nošení, které jsou navíc designově zdařilé, což oceníte nejen vy, ale i váš partner. Spodní kalhotky jsou na našem trhu k dispozici v několika velikostech, záleží jen na vás, jaký typ, velikost a barevné provedení si vyberete.

Kalhotky Gina

Kalhotky Gina jsou nabízeny v mnoha střizích, a to jako klasické kalhotky, bokové kalhotky, boxerky či tanga. Kromě vyhledávaných kalhotek z bavlny si můžete u tohoto typu kalhotek vybrat i z jiných materiálů, jako je modal, bambus, polyester či tactel. Kalhotky mají bezešvý střih, kvalitní a příjemný materiál zaručuje maximální pohodlí, prodyšnost, antibakteriální vlastnosti, rychlé schnutí a pružnost. Stejně jako guma v pase.

Zde můžete vidět kalhotky Gina.

Zde je cena kalhotek Gina.

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Kalhotky Andrie

Kvalitní dámské kalhotky značky Andrie zastupují dámské spodní prádlo z kolekce „PERFECT FIT“, které je na dotek velmi jemné, ale přitom dostatečně pružné a odolné. Barvy jsou sytější a oproti bavlněným materiálům neztrácí na intenzitě ani při opakovaném praní. Kalhotky jsou také výjimečné tím, že v pase a kolem nohou nejsou všité gumičky, díky čemuž prádlo nestahuje, ale přesto dokonale přiléhá k tělu a je tak velmi pohodlné.

Zde můžete vidět kalhotky Andrie.

Zde je cena kalhotek Andrie.

Kalhotky Calvin Klein

Kalhotky Calvin Klein jsou dámské luxusní kalhotky. Kalhotky jsou vyrobeny z velice příjemného materiálu, díky němuž nejsou vůbec cítit na těle. V horní části kalhotek je jemný překlad látky, díky kterému prádlo krásně drží na těle a přitom „neřeže“. V boční části kalhotek je tištěný nápis Calvin Klein.

Zde můžete vidět kalhotky Calvin Klein.

Zde je cena kalhotek Calvin Klein.

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Kalhotky brazilky

Kalhotky brazilky jsou určené pro obyčejné ženy, které chtějí vypadat sexy, ale z důvodu pohodlí nebo pocitu přílišného odhalení tanga nosit odmítají. Pohodlné bokové střihy zahalují větší partii hýždí, takže je odhalená pouze spodní část, což postavě lichotí. Jde o optické rozdělení ploch tak, že ani ta zahalená ani ta odhalená část nevypadá příliš velká. Zadní díl bez gumičky na okraji nohaviček zajistí neviditelnost prádla pod svrchním ošacením.

Zde můžete vidět kalhotky zvané brazilky.

Zde je cena kalhotek zvané brazilky.

Kalhotky s nohavičkou

Kalhotky s nohavičkou, často označované také jako boxerky, jsou upřednostňovány hlavně sportovně založenými ženami. Ovšem ne jenom jimi. Pro své pohodlí a unikátní vzhled si tento trendy střih dámského spodního prádla získává přízeň i u žen pro běžné použití. Jedná se o kalhotky fungující proti odření stehen, a tak jim dávají přednost zejména aktivní ženy.

Zde můžete vidět kalhotky s nohavičkou.

Zde je cena kalhotek s nohavičkou.

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Dámské kalhotky Superman

Kalhotky Superman jsou vyrobeny z kvalitního materiálu v kombinaci bavlny a polyesteru. Kalhotky jsou bezešvé a jsou dostupné v několika barvách. Tyto kalhotky jsou vyhledávány především velmi mladými slečnami, čímž se stávají vhodným námětem na velmi originální dárek.

Zde můžete vidět kalhotky Superman.

Zde je cena kalhotek Superman.

Autor: © svevi
Foto:
© Mario Antonio

odkaz na článek

. Oblíbené kalhotky [online]. ToMěZajímá.cz, . .



přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

přehled komentářů

Spodni pradlo

 Emilia

Děkuji, doteď jsem vůbec nevěděla, jak se říká mému nejoblíbenějším střihu kalhotek, jsou to brazilský a teď už to vím. Jak se říká, člověk se učí celý život a já se dozvím ve 30ti co vlastně nosím :) Tak jsem zapátrala díky vašemu článku a už mám vybráno tady nerio.cz/72-brazilsk…

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět


Témata


Zajímavé články

To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS