Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  

Alverde

 


Aktualizováno:

Přírodní kosmetika

Alverde je certifikovaná přírodní kosmetika, která přestože používá pouze suroviny z biologicky kontrolovaných přísad, šetří vaše finanční výdaje. Zakoupíte ji výhradně v síti drogerií DM. Kosmetika má certifikát BDIH a cena výrobků je naprosto úžasná!

Kosmetika Alverde

Alverde přírodní kosmetika začala být prodávána v roce 1989 jako první obchodní značka v oblasti přírodní kosmetiky. V prodejnách DM v České republice je k dostání od roku 2002. Alverde v sobě spojuje vysoce hodnotné rostlinné pečující a aktivní látky s nejnovějšími vědeckými poznatky. Vytváří tak velice přesvědčivou a bohatou škálu produktů a má stabilní pozici na trhu. Příznivcům přírodní kosmetiky nabízí Alverde kromě pečujících produktů o pleť obličeje, pokožku těla a vlasy také řadu dekorativní kosmetiky, speciální dětské produkty a ucelenou řadu péče pro muže Alverde MEN. Kosmetické řady pro muže jsou již na pultech drogerií DM, ale pouze v Německu. V Německu je Alverde nejprodávanější značkou přírodní kosmetiky.

Výhody kosmetiky:

  • neobsahuje minerální oleje;
  • neobsahuje syntetické, vonné, konzervační ani živočišné látky;
  • má označení „Vegan“ a certifikát BDIH (označení kontrolované přírodní kosmetiky);
  • příznivá cena, nejoblíbenější značka přírodní kosmetiky u nás;
  • široký sortiment;
  • příjemná vůně.

Zápory kosmetiky:

Z diskuzí vyplývá, že odličovač očí štípe, ovšem nemusí působit problémy každému. Řasenka údajně nevydrží, pokud si budete sahat do očí. Pleťová voda s mořskými řasami zvláštně voní, tuhý korektor je pro někoho až příliš tuhý apod. Oční stíny jsou dle diskuzí příliš jemné, přírodní barvy a prachové, takže pro někoho nemusí být tolik výrazné. Kvůli prachovější konzistenci na očích ani nemusí vydržet tak dlouho a mohou skončit v záhybech očí. Ovšem je to věc názoru. Každý si kosmetiku musí vyzkoušet a zjistit, jak na ni reaguje.

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Alverde a testování na zvířatech

Značná část produktů nese pečeť VEGAN, která zaručuje, že neobsahují látky živočišného původu a že na zvířatech nebyl testován ani výsledný produkt. Produkty Alverde jsou certifikovány jako kontrolovaná přírodní kosmetika a nesou pečeť BDIH, což znamená, že se při výrobě upřednostňují čistě přírodní suroviny. Důležitou roli hraje ekologická snášenlivost produktu, postupy výroby, které nezatěžují životní prostředí a šetří přírodní zdroje, a optimální biologická odbouratelnost surovin. Alverde klade velký důraz na trvalou udržitelnost také při výběru obalů. Ve většině případů proto u produktů nenajdete příbalový leták. Papír, z něhož je obal vyroben, nese certifikát FSC, který garantuje, že pochází z příkladně obhospodařovaných lesů a kontrolovaných zdrojů s 50% recyklovatelným podílem.

Alverde make-up

Make-up Alverde je hutnější, ale roztírá se příjemně. Je důležité si uvědomit, že přírodní make-up si žádá dobrý podklad. Tím, že je Alverde hutnější, potřebuje mít kvalitní podklad, aby se dobře rozetřel. Jako podklad se hodí většina krémů od Alverde pro suchou pleť, v zimě růžový nebo avokádový – po nich se make-up hezky rozetře do ztracena, aniž by zanechal mastné stopy či jakékoliv jiné nežádoucí projevy.

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Alverde pudr

Alverde pudr vyhovuje spíše smíšené pleti, není vhodný pro hodně mastnou pokožku. Při používání Alverde pudru je dobré alespoň jednou během dne pokožku přepudrovat. Má slabou příjemnou vůni, která se ale nemusí líbit každému, před nákupem je lepší si přivonět.

Alverde šampon

Šampon na barvené vlasy a šampon s amarantem skvěle pění i při menším množství, ostatně jako všechny Alverde šampony. Vlasy jsou vždy po nich příjemné na dotek. Amarantový šampon voní tajemně, za což může směsice éterických olejů. Šampon na barvené vlasy je výborný výrobek, který zaručí nevymývání barvy.

Zde můžete vidět různé druhy Alverde šamponů.

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Alverde deodorant

Kuličkový deo balzám pro citlivou pleť má příjemnou a jemnou vůni, okamžitě se vstřebává bez bílých stop a vydrží více než půl dne (24 hodin nelze u bio produktů očekávat). Deo balzám obsahuje gel z aloe vera, minerály z křemíku a bio rýži.

Výborný je také letní tělový sprej s lahodnou vůní melounu. Stačí se s ním ráno lehce „pokropit“. Letní tělový sprej dodá pleti hydrataci a zároveň zanechá kůži lehce provoněnou.

Alverde samoopalovací krém

Alverde Sun samoopalovací krém na obličej je veganský. Neobsahuje ochranný filtr. Nechrání před slunečním zářením. Jde o certifikovanou přírodní kosmetiku, která neobsahuje syntetické vonné, barvicí ani konzervační látky. Neobsahuje látky na bázi minerálních olejů. Suroviny pocházejí z kontrolovaného biologického zemědělství. Je dermatologicky testován.

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Cena Alverde

Zde můžete vidět všechny výrobky ze sortimentu kosmetiky Alverde: Alverde - všechny výrobky.

Autor: © svevi
Foto:
© markt

odkaz na článek

. Alverde [online]. ToMěZajímá.cz, . .



přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

přehled komentářů

Kosmetika

 Denisa

Kosmetika od Alverde je skvělá v tom, že obsahuje velké množství přírodních ingrediencí, dá se dobře sehnat, protože DM je v každém větším městě a na svoji cenovou dostupnost funguje tak, jak má :) Z ostatní kosmetiky mohu doporučit tu z tohoto
eshopu, která je teda sice dražší, na druhou stranu je ale kvalitnější než Alverde a většinou balena i v recyklovatelných obalech.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět


Témata


Zajímavé články

To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS